ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑ

Leonidas Apartments

Καλώς ήρθατε στα Leonidas Appartments,. που βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στο Βρασίδα της Νέας Περάμου (Ανακτορόπολις), σε απόσταση 60 μ. από την βραβευμένη ακτή. Τα δωμάτια προσφέρουν μαγευτική θέα στην θάλασσα. Το χωριό Νέα Πέραμος βρίσκεται 15 χλμ. δυτικά της πόλης Καβάλας ( που διαθέτει αεροδρόμιο) αποτελεί ένα πραγματικά τέλειο προορισμό διακοπών για οικογένειες και ζευγάρια όλων των ηλικιών.

Η γαλάζια, καθαρή και ρηχή θάλασσα μας, είναι αναμφισβήτητα πόλος έλξης για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας. Ο δήμος Παγγαίου, με τις πλούσιες φυσικές ομορφιές του, συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Η γνωστή παραλία των Αμμολόφων αποτελεί μία ακόμη ανεπανάληπτη εμπειρία για τους φυσιολάτρες.

Η διαδρομή προς την Θεσσαλονίκη γίνεται με την Εγνατία οδό παιχνιδάκι και μια ξεκούραστη επιλογή για μονοήμερη εκδρομή, αφού τα 150 χλμ. διανύονται σε περίπου μια ώρα. Έτσι ο κάθε επισκέπτης έχοντας τα πάντα μπορεί να αφεθεί στους αργούς και χαλαρωτικούς ρυθμούς των διακοπών του τόσο στη θάλασσα, στις ταβέρνες και στα μπαράκια όσο και απλά καθισμένος στο μπαλκόνι διαβάζοντας ή αγναντεύοντας

Photo Gallery